Kylpyläloma Rantasipi-kylpylässä

Kylpylälomat tarjoavat lomalaiselle miellyttävän ympäristön ja trooppisessa lämmössä on lomalaisen hyvä nautiskella. Lapsille ja miksei vanhemmillekin on tarjolla vesileikkejä sekä liukumäkiä. Aikuisille on tarjolla pore- ja kylmävesialtaita sekä rentouttavia hemmotteluhoitoja. Kaikissa kylpylöissä on hyvät ruokaravintolat, missä herkutteluhetkiä voi viettää yksin, kaksin tai isomman ryhmän tai perheen voimin.

K-Plussa tai YkkösBonus asiakkaana saat hyviä hintaetuja varatessasi kylpylälomaa. Ilmoitetut hinnat ovat alkaen-hintoja, kun käytät edellä mainittuja bonuskortteja. Tilausta tehdessä kannattaa huomioida, että lomahintaisia huoneita on vain rajoitetusti tarjolla määrän, hotellin ja päivän mukaan.

Kylpylälomat huhti-toukokuussa

alk. 99 € / yö yhdelle tai kahdelle

Voimassa seuraavissa kylpylähotelleissa

Rantasipi Aulanko, Hämeenlinna
Rantasipi Eden, Nokia
Rantasipi Ikaalisten Kylpylä
Rantasipi Laajavuori, Jyväskylä
Rantasipi Tropiclandia, Vaasa

Kylpylälomien hinnat ovat alkaen-hintoja K-Plussa- tai YkkösBonus-kortilla 25.4.-11.5.2014. Hinta vaihtelee hotellin ja päivän mukaan. Erikoishintaisia huoneita kylpylähotelleissa on myynnissä rajoitettu määrä / hotelli / päivä. Varaukset tuotetunnuksella SUKELLUS


Rantasipi hotellissa voit viettää onnistuneen kylpyläloman kaksin tai perheen voimin. Osa kylpylöistä, kuten Rantasipi Siuntio tai Rantasipi Imatran Valtionhotelli sopii mainiosti pariskunnan lomailuun, kun taas Rantasipi Tropiclandia tai Rantasipi Eden soveltuvat mainosti koko perheen lomailuun ja hauskanpitoon. Kylpyläloma onnistuu, kun varaudut uimapuvun lisäksi rentoutumaan ja nauttimaan elämästä. Kylpyläkohtaisilta sivuilta löydät tarkemmat tiedot kylpylöiden huoneista, palveluista sekä hinnoista, jotta voit räätälöidä kylpylälomat vastamaan omia mieltymyksiäsi.

Varaa kylpyläloma Hotellimaailmasta!