Valikko

Kylpyläloma Rantasipi-kylpylässä

Kylpylälomat tarjoavat lomalaiselle miellyttävän ympäristön ja trooppisessa lämmössä on lomalaisen hyvä nautiskella. Lapsille ja miksei vanhemmillekin on tarjolla vesileikkejä sekä liukumäkiä. Aikuisille on tarjolla pore- ja kylmävesialtaita sekä rentouttavia hemmotteluhoitoja. Kaikissa kylpylöissä on hyvät ruokaravintolat, missä herkutteluhetkiä voi viettää yksin, kaksin tai isomman ryhmän tai perheen voimin.

K-Plussa tai PINS asiakkaana saat hyviä hintaetuja varatessasi kylpylälomaa. Ilmoitetut hinnat ovat alkaen-hintoja, kun käytät edellä mainittuja bonuskortteja. Tilausta tehdessä kannattaa huomioida, että lomahintaisia huoneita on vain rajoitetusti tarjolla määrän, hotellin ja päivän mukaan.

  • Katso Rantasipi kylpylähotellit
  • Pääkaupunkiseudulla kylpylälomaa voi viettää myös Vantaalla: Flamingo Span Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville. Kun teet varauksen Vantaan hotelleihimme, voit samalla kertaa hankkia liput Flamingo Span Vesipuistoon.

Kylpylälomat - esimerkkejä kevään kylpylälomista

Flamingo Spa muksupaketti perheelle
alk. 127 € / yö

Cumulus Airport, Vantaa
Rantasipi Airport, Vantaa

• majoitus 2 hengen standard-huoneessa
• 1 lisävuode lapselle
• runsas buffet-aamiainen
• liput Flamingo Spa Vesipuistoon 2 aikuiselle ja 2 alle 12-vuotiaalle lapselle
• ilmainen autopaikoitus hotellissa
• mahdollisuus ostaa Flamingo Kylpylän (K20)-hemmotteluosaston sisäänpääsy alehintaan

Hintasukellus
alk. 105 € / yö perheelle

Voimassa seuraavissa kylpylähotelleissa

Rantasipi Ikaalisten Kylpylä alk. 105 € / yö
Rantasipi Laajavuori, Jyväskylä alk. 109 € / yö
Rantasipi Aulanko, Hämeenlinna alk. 118 € / yö
Rantasipi Eden, Nokia alk. 118 € / yö

Voimassa 20.4.-17.5.
Varaa tuotetunnuksella SUKELLUS

Kylpylälomien hinnat ovat alkaen-hintoja K-Plussa- tai PINS-kortilla. Hinta vaihtelee hotellin ja päivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita kylpylähotelleissa on myynnissä rajoitettu määrä / hotelli / päivä.


Rantasipi hotellissa voit viettää onnistuneen kylpyläloman kaksin tai perheen voimin. Osa kylpylöistä, kuten Rantasipi Siuntio tai Rantasipi Imatran Valtionhotelli sopii mainiosti pariskunnan lomailuun, kun taas Rantasipi Laajavuori tai Rantasipi Eden soveltuvat mainosti koko perheen lomailuun ja hauskanpitoon. Kylpyläloma onnistuu, kun varaudut uimapuvun lisäksi rentoutumaan ja nauttimaan elämästä. Kylpyläkohtaisilta sivuilta löydät tarkemmat tiedot kylpylöiden huoneista, palveluista sekä hinnoista, jotta voit räätälöidä kylpylälomat vastamaan omia mieltymyksiäsi.

Varaa kylpyläloma Hotellimaailmasta!