Valikko

Kylpyläloma Rantasipi-kylpylässä

Kylpylälomat tarjoavat lomalaiselle miellyttävän ympäristön ja trooppisessa lämmössä on lomalaisen hyvä nautiskella. Lapsille ja miksei vanhemmillekin on tarjolla vesileikkejä sekä liukumäkiä. Aikuisille on tarjolla pore- ja kylmävesialtaita sekä rentouttavia hemmotteluhoitoja. Kaikissa kylpylöissä on hyvät ruokaravintolat, missä herkutteluhetkiä voi viettää yksin, kaksin tai isomman ryhmän tai perheen voimin.

K-Plussa tai PINS asiakkaana saat hyviä hintaetuja varatessasi kylpylälomaa. Ilmoitetut hinnat ovat alkaen-hintoja, kun käytät edellä mainittuja bonuskortteja. Hinta vaihtelee hotelleittain ja päivän mukaan.

  • Katso Rantasipi kylpylähotellit
  • Pääkaupunkiseudulla kylpylälomaa voi viettää myös Vantaalla: Flamingo Span Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville. Kun teet varauksen Vantaan hotelleihimme, voit samalla kertaa hankkia liput Flamingo Span Vesipuistoon.
  • Uusi hyvän olon aamiainen on nyt tarjolla kaikissa Rantasipi-hotelleissa ja -kylpylähotelleissa

    Uudistimme aamiaisemme, jotta sinä voit nauttia aamuista enemmän. Tarjolla on muun muassa herkullisia hedelmiä, kauden kasviksia, rapeaa pekonia ja ihana Fazer Alkupuuro Puurobaari, jossa voit tuunata oman puurosi juuri sinulle sopivalla tavalla. Aamiaisella tarjoiltava Alkupuuro myös on voittanut Vuoden Suomalaisen elintarvike-palkinnon.

    Raikas aamiainen on täynnä ihania yksityiskohtia ja saa aamut maistumaan. Ennen kaikkea se antaa energiaa ja hyvää oloa päivääsi!

Kylpylälomat - esimerkkejä kesän kylpylälomista

Lomahinnat kylpylään, kahdelle

Rantasipi Siuntion Kylpylä alk. 77 € / yö
Rantasipi Ikaalisten Kylpylä alk. 111 €
Rantasipi Laajavuori alk. 101 €
Rantasipi Imatran Valtionhotelli alk. 113 € / yö
Rantasipi Eden alk. 129 €
Rantasipi Aulanko alk. 134 €

Hinta sisältää 1 yön majoituksen 2 henkilölle 2 hengen huoneessa, runsaan buffet-aamiaisen sekä kylpylän allasosaston, saunojen ja kuntosalin vapaan käytön.

Flamingo Spa muksupaketti perheelle
alk. 99 € / yö

Cumulus Airport, Vantaa
Rantasipi Airport, Vantaa

• majoitus 2 hengen standard-huoneessa
• 1 lisävuode lapselle
• runsas buffet-aamiainen
• 2 päivän sisäänpääsyn Flamingo Spa Vesipuistoon 2 aikuiselle ja 2 alle 14-vuotiaalle lapselle hotellimajoituksen yhteydessä
• mahdollisuus ostaa Flamingo Kylpylän (K20)-hemmotteluosaston sisäänpääsy alehintaan

K-Plussa- tai PINS-asiakkaana saat hyviä etuja varatessasi kylpylälomaa. Ilmoitetut hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-korteilla kevätkaudella 2016 ja ne vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. 

  • Rantasipi-hotellissa voit viettää onnistuneen kylpyläloman kaksin tai perheen voimin. Osa kylpylöistä, kuten Rantasipi Siuntio tai Rantasipi Imatran Valtionhotelli sopii mainiosti pariskunnan lomailuun, kun taas Rantasipi Laajavuori tai Rantasipi Eden soveltuvat mainosti koko perheen lomailuun ja hauskanpitoon. Kylpyläloma onnistuu, kun varaudut uimapuvun lisäksi rentoutumaan ja nauttimaan elämästä.
  • Kylpyläkohtaisilta sivuilta löydät tarkemmat tiedot kylpylöiden huoneista, palveluista sekä hinnoista, jotta voit räätälöidä kylpylälomat vastamaan omia mieltymyksiäsi.

Varaa kylpyläloma Hotellimaailmasta!