Valikko

Kaupunkilomat Suomessa

Hotellimme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai aivan keskustan tuntumassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja tarjoavat hyvät mahdollisuudet aktiiviseen kaupunkilomailuun. Tunnetut nähtävyydet, teatterit, urheilumahdollisuudet, musiikkitapahtumat, messut - kaikki ovat vain lyhyen matkan päässä. Hotelleissa on veloitukseton ADSL-laajakaistayhteys ja osa hotelleista on kokonaan savuttomia. Hotellin vastaanotosta saat lisätietoja kaupungista, ravintolasuosituksia, menovinkkejä sekä tietoa julkisesta liikenteestä. Olemme valinneet kaupunkilomat –osioon kaupunkeja, missä on tekemistä niin aikuisille kuin lapsille. Matkustaminen kotimaassa on oiva ja edullinen vaihtoehto verrattuna ulkomaan matkaan. Olemme luoneet myös paketteja, missä kaupunkilomaan voi yhdistää kulttuurimatkailun.

Parhaat lomakohteet 

Helsinki on Suomen paras kaupunkilomakohde. Se sijaitsee meren rannalla, siellä on lyhyt matka uimarannoilla ja saaristoon pääsee tutustumaan monilla erilaisilla venematkoilla tai kävellen. Siellä saa kesäisin nauttia auringosta lukuisissa puistoissa ja iltaisin löytyy aina ohjelmaa ja menoa. Helsinki on myös Suomen paras shoppailukohde. Shoppailumahdollisuuksia on keskustan lisäksi kehäteiden eri ostoskeskuksissa.

Helsingin jälkeen voi siirtyä Suomen länsirannikolle. Heti Helsingin jälkeen parhaat kesäiset kohteet löytyvät sieltä. Kannattaa käydä tekemässä länsirannikon kierros eli Turku, Uusikaupunki, Rauma, Pori ja Vaasa. Kaikista näistä merenrantakaupungeista löytyy historiaa, kulttuuria, kahviloita ja terassia.

Unohtaa ei saa myöskään Lappeenrannan satamaa, myllysaarta tai linnoitusta. Tähän Saimaan tähteen kannattaa käydä tutustumassa. Nähtävää ja koettavaa löytää myös pohjoisen lomakohteista Rovaniemeltä, Kemistä ja Kuusamosta. Ne kannattaa käydä kokemassa niin kesällä kuin talvellakin.

Kaupunkilomat perheen kanssa

Perheen kanssa lomaillessa alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta ilman omaa lisävuodetta vanhempien kanssa samassa huoneessa (poislukien kylpylähotellit). Lapsille on tarjolla myös junnupatjoja ja lisävuoteita. Monissa kaupungeissa on paljon tekemistä lapsiperheille ja Hotellimaailman valikoimassa onkin hotelleja niin Linnanmäen, Särkänniemen kuin Wasalandiankin lähellä.

Kaupunkilomat aikuisten kesken

Viikonloppulomailu puolison kanssa on mahtava piristys arkeen. Kaupunkilomailua kaksistaan voi harrastaa lähes kaikissa Suomen kaupungeissa ja mikä onkaan sen parempaa kuin kahdenkeskeinen aika. Kahdestaan voi tehdä sitä, mistä puolison kanssa nauttii: oli se sitten pitkät kävelyt kaupungilla, teatterissa käynti tai hyvästä ruuasta nauttiminen. Kaksistaan kannattaa lähteä lomailemaan esimerkiksi Helsinkiin tai Tampereelle.

Teattereiden tarjonta on runsasta ja vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Lyhyt matka kaupunkiin onkin helppo yhdistää kulttuurilomailuun. Hotellimaailmasta voit varata hotellit sekä teatteripaketit. Saat samalla varaukseen sekä hotellihuoneen että teatterilipun valitsemaasi näytökseen. Lippuja ei tarvitse erikseen noutaa mistään, vaan liput odottavat sinua hotellilla ja saat ne kätevästi saapuessasi.

Lemmikki mukaan kaupunkilomalle

Lemmikit ovat tervetulleita mukaan matkalle. Majoitamme lemmikit pientä lisämaksua vastaan, lisämaksu vaihtelee hotelleittain ja on 10-15 € / huone / yö. Samalla maksulla huoneessa voi majoittua useampi kuin yksi lemmikki. Opas-, avustaja- ja virkakoirat majoittuvat maksutta.