Huvipuistot - lystiä lapsille!

Maamme huimat huvipuistot ovat monen perheen ehdottomia lomasuosikkeja. Hyvä mieli tarttuu eikä naurua ole koskaan liikaa. Iso ilo kantaa pitkälle, vaikka vatsaa vääntäiskin.

Alle 14-vuotias lapsi majoittuu veloituksetta ilman omaa vuodetta vanhempien kanssa samassa huoneessa.
Kesällä lapsille hotelleissa yllätyksiä ja huoneissa veloitukseton Disney Channel.

Linnanmäki-päivä on hupia kaikenikäisille

Kesä on yhtä juhlaa kun vauhtia ja huvia on tarjolla kaikkien makuun. Huvittelukausi Linnanmäellä alkaa 26.4.2014. Alueelle vapaa pääsy.

Hotelli Hinta / yö 2 hengen huoneessa  
Cumulus Olympia alk. 85 € Varaa
Cumulus Hakaniemi alk. 89 € Varaa
Cumulus Kaisaniemi alk. 94 € Varaa
Holiday Inn Helsinki - Messukeskus alk. 99 € Varaa

Lisävuode tai junnupatja lapselle alk. 10 € / yö. Hinta ja saatavuus vaihtelee hotellikohtaisesti.
Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja YkkösBonus- ja K-Plussa-kanta-asiakaskorteilla 19.6.-10.8.2014. Lomahintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä / hotelli / päivä.
Kun teet varauksen Holiday Inn -hotelliin, Tarvitset varaukseen myös YkkösBonus- ja K-Plussa-kortin numeron.

Rannekeet Linnanmäen huvipuistoon hankit kätevästi hotellin vastaanotosta edullisemmin ja jonottamatta! Hupiranneke 35 € / henkilö (Linnanmäelta ostettaessa 37-39 €)
Hupirannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Hupirannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen.

Linnanmäen 11 laitetta ovat maksutta asiakkaiden käytössä pituusrajat huomioiden.

Lähimpänä Linnanmäkeä sijaitsee Cumulus Olympia, josta on noin 200 metrin matka huvipuistoon. Muista Helsingin hotelleista on hyvät yhteydet raitiovaunulla aivan Linnanmäen viereen.

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus on virallinen Linnanmäki-hotelli
Yhteistyö näkyy jo hotellin sisääntuloaulassa, jonne Linnamäki on teemoittanut lapsiystävällisen Linnanmäki-pisteen ja kesän lomakaudella laajemman lasten leikkipaikan. Hotellin ja Linnanmäen välillä liikennöi kesäkaudella oma Linnanmäki-bussi. Holiday Inn -hotellien Kids Eat Free -etu on käytettävissä myös huvipuiston ravintola Caruzellossa, jolloin elämyspäivästä on helppo nauttia ilman huolta ruokailun järjestämisestä.