Valikko

Cumulus Turku on hotelli, jonka vahvuuksia hyvän sijainnin lisäksi ovat viihtyisät huoneet ja iloinen palvelu. Olet lämpimästi tervetullut niin liikematkustajana kuin vapaa-ajan matkustajanakin. Hotellissa on aamiashuone Kaikissa huoneissa on veloitukseton langaton internetyhteys. Pysäköinti pihapaikalla on maksullinen 3 €/h ja 9 €/24h, autotallipaikka 18 € /vrk.

Cumulus-hotelli laajenee Turussa

Kotimaisen Cumulus-hotelliketjun kehitys saa jatkoa, kun Turussa Eerikinkadulla olevan hotellin huonemäärä kolminkertaistuu. Cumulus-hotellin laajentuminen yhdistää samassa kiinteistössä toimivat tilat yhden tuotemerkin alle, kun Holiday Inn -hotellibrändi lopettaa Turussa kesäkuun 2015 loppuun mennessä.

Suuren kysynnän saaneen Cumulus Turku -hotellin huonemäärä kasvaa 199 huoneella. Huoneiden lisäksi Cumuluksen asiakkaille tarjotaan jatkossa myös laajemmat palvelut; viisi kokoustilaa, kaksi ravintolaa, tilava saunaosasto uima-altaineen sekä lämmin autotalli. Uusi laajennettu Cumulus Turku tarjoaa yhteensä 307 huonetta, jolloin sitä tulee Turun toiseksi suurin hotelli.

Saatavilla olevat huoneet

30.05.2015, huone 1 aikuiselle Muuta hakuehtoja
Odota hetki, ole hyvä. Etsimme hintoja. Odota hetki, ole hyvä. Etsimme hintoja.

Palvelut

 • Business Corner

 • Ilmainen Wi-fi

  Pyydä tunnukset vastaanotosta.

 • Lemmikkieläimet sallittu

 • Maksullinen pysäköinti

  Paikoitusmaksu hotellin vieraille on pihapaikoilla 3,-/h tai 9,- / 24h. Autotallissa 18,-/vrk.

 • Perhehuoneita

 • Sauna

 • Kaupunkihotelli

Sijainti

Cumulus Turku

Eerikinkatu 30 20100 Turku
 • Keskustaan 0.0 km
 • Lentokentälle 8.0 km
 • Rautatieasemalle 0.5 km
 • Business Corner
 • Ilmainen Wi-fi
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Maksullinen pysäköinti
 • Perhehuoneita
 • Sauna
 • Kaupunkihotelli

Yhteystiedot

Hotelli Cumulus Turku

Eerikinkatu 30
20100 Turku

Puh.: +358 2 218 1000
Fax: +358 2 218 1399

turku.cumulus@restel.fi

Hotellin kotisivut

Säännöt ja tärkeää tietoa

Sisäänkirjautuminen
14:00
Uloskirjautuminen
12:00
Tulo- ja lähtöaika
Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen. Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Varaustilanteen salliessa huoneenluovutus sunnuntaisin Cumulus-hotelleissa klo 15 mennessä. Varmista tilanne saapuessasi hotelliin.

Saapuminen kello 18 mennessä
Huonetta pidetään varattuna klo 18 saakka tulopäivänä, ellei myöhemmästä tuloajasta ole sovittu. Tällöin hotellilla on oikeus antaa huone pois klo 18 jälkeen, jos asiakas ei ole saapunut.

Saapuminen kello 18 jälkeen
Jos tuloaika on klo 18 jälkeen, tulee varaus taata luottokortilla. Hotelli pitää tällöin huoneen varattuna klo 18 jälkeen. Mikäli huonetta ei ole peruttu tulopäivänä klo 18 mennessä ja asiakas ei saavu, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta.

Matkatoimistot ja yritykset voivat taata varauksen omilla laskutustiedoillaan.

Maksutapa
Maksun voi suorittaa etukäteen internet-varauksen yhteydessä Nordean, Osuuspankin ja Danske Bankin verkkopankeissa tai Visa- ja Mastercard ja Eurocard -luottokorteilla tai Visa Electron kortilla. Muussa tapauksessa maksu tulee suorittaa käteisellä tai luottokortilla hotelliin saavuttaessa.
Ennakkoon maksettu varaus kaikissa tapauksissa vahvistettu, ja pidetään voimassa klo 18 jälkeen. Kanta-asiakashinnat on tarkoitettu vapaa-ajan matkustukseen, jolloin majoitus tulee aina maksaa joko käteisellä tai omalla, henkilökohtaisella maksukortilla.

Peruutukset
Huonevaraus voidaan perua kuluitta viimeistään tulopäivänä klo 18 mennessä.
Hotellimaailman kautta tehdyistä tietyistä ennakkomaksua vaativista tuotteista ei myönnetä takaisinmaksua. Ehdot löytyvät varattaessa hintaan liittyvästä tuotekuvauksesta.
Peruutuksen voi tehdä Hotellimaailman kautta tai soittamalla suoraan hotelliin tai Restel Myyntikeskukseen, puh. 020 055 055 (0,59 €/min + pvm/mpm) avoinna ma-pe klo 8-19.

Lisämaksu lemmikin kanssa matkustavalle
Cumulus-hotelleissa 10 €/yö. Opas-, avustaja- ja virkakoirat maksutta.

Ikäraja
Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Ilman huoltajaa tai vanhempaa matkustavan alaikäisen huoltajan tai vanhemman tulee ottaa yhteyttä hotelliin ennen alaikäisen majoittumista. Tämä takaa, että vanhempi tai huoltaja on tietoinen alaikäisen majoittumisesta hotellissa ja, että hän on vastuussa alaikäisen toiminnasta hotellissa. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Alaikäisen on kuitenkin oltava 16 vuotta täyttänyt.