Valikko

Hotelli Seurahuone, Helsinki keskusta

Hotelli Seurahuone on yksi Suomen perinteikkäimmistä hotelleista. Se sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, vastapäätä rautatieasemaa. Hotellissa yhdistyvät lämminhenkisyys ja vanhan ajan hienostunut tyyli sekä moderni, tasokas palvelu. Hotellin yhteydessä toimii rehellistä, elämänläheistä ja rentoa ruokaa tarjoava Brasserie Le Havre sekä elokuvamaailman glamouria henkivä Bar Socis. Tämä ainutlaatuinen ilmapiiri sopii korkeaa laatua ja yksilöllisiä puitteita sekä historiaa arvostaville liikematkustajille että kaupunkilomailijoille.

Kaikissa huoneissa on maksullinen elokuvakanava, minibaari, tallelokero, silitysvarustus, vedenkeitin ja kahvi/teevalikoima ja maksuton Internet-yhteys. Hotelli on kokonaan savuton. Hotellissa on myös hyvin varustellut ja toimivat juhla-/kokoustilat.

Teatteripaketit

Teatterin ystäville on tarjolla teatteripaketteja Helsingin teattereihin. Lähimpänä hotellia sijaitsee Kansallisteatteri, Hakaniemen Arena-teatteriin ja Helsingin Kaupunginteatteriin pääsee helposti raitiovaunulla suoraan hotellin edestä. Voit varata majoituksen ja teatterilipun kätevästi samalla kertaa.

Saatavilla olevat huoneet

24.05.2016, huone 1 aikuiselle Muuta hakuehtoja
Odota hetki, ole hyvä. Etsimme hintoja. Odota hetki, ole hyvä. Etsimme hintoja.

Palvelut

 • Business Corner

 • Ilmainen Wi-fi

  Et tarvitse erillisiä tunnuksia.

 • Maksullinen pysäköinti

  Paikoitusmaksu hotellin vieraille P-Elielissä on 36,- / 24 h. Sisään- ja ulosajot Asema-aukion Kaivokadun puolelta ja Töölönlahdenkadun ajorampista.

 • Tallelokero

 • Pysäköinti

 • Kokous- ja kongressihotelli

 • Kaupunkihotelli

Sijainti

Hotelli Seurahuone Helsinki

Kaivokatu 12 00100 Helsinki
 • Keskustaan 0.0 km
 • Lentokentälle 18.0 km
 • Rautatieasemalle 0.1 km
 • Business Corner
 • Ilmainen Wi-fi
 • Maksullinen pysäköinti
 • Tallelokero
 • Pysäköinti
 • Kokous- ja kongressihotelli
 • Kaupunkihotelli

Yhteystiedot

Hotelli Hotelli Seurahuone Helsinki

Kaivokatu 12
00100 Helsinki

Puh.: +358 200 48106
Fax: +358 9 691 4010

helsinki.seurahuone@restel.fi

Hotellin kotisivut

Säännöt ja tärkeää tietoa

Sisäänkirjautuminen
14:00
Uloskirjautuminen
12:00
Tulo- ja lähtöaika
Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen. Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Saapuminen kello 16 mennessä
Huonetta pidetään varattuna klo 16 saakka tulopäivänä, ellei myöhemmästä tuloajasta ole sovittu. Tällöin hotellilla on oikeus antaa huone pois klo 16 jälkeen, jos asiakas ei ole saapunut.

Saapuminen kello 16 jälkeen
Jos tuloaika on klo 16 jälkeen, tulee varaus taata luottokortilla. Hotelli pitää tällöin huoneen varattuna klo 16 jälkeen. Mikäli huonetta ei ole peruttu tulopäivänä klo 16 mennessä ja asiakas ei saavu, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta.

Matkatoimistot ja yritykset voivat taata varauksen omilla laskutustiedoillaan.

Maksutapa
Maksun voi suorittaa etukäteen internet-varauksen yhteydessä Nordean, Osuuspankin ja Danske Bankin verkkopankeissa tai Visa- ja Mastercard ja Eurocard -luottokorteilla tai Visa Electron kortilla. Muussa tapauksessa maksu tulee suorittaa käteisellä tai luottokortilla hotelliin saavuttaessa.
Osa tuotteista on varattavissa vain sillä ehdolla, että maksu suoritetaan etukäteen varauksen yhteydessä. Ehdot löytyvät varattaessa hintaan liittyvästä tuotekuvauksesta. Ennakkoon maksettu varaus kaikissa tapauksissa vahvistettu, ja pidetään voimassa klo 16 jälkeen.
Kanta-asiakashinnat on tarkoitettu vapaa-ajan matkustukseen, jolloin majoitus tulee aina maksaa joko käteisellä tai omalla, henkilökohtaisella maksukortilla.

Peruutukset
Huonevaraus voidaan perua kuluitta viimeistään tulopäivänä klo 16 mennessä.
Hotellimaailman kautta tehdyistä tietyistä ennakkomaksua vaativista tuotteista ei myönnetä takaisinmaksua. Ehdot löytyvät varattaessa hintaan liittyvästä tuotekuvauksesta.
Peruutuksen voi tehdä Hotellimaailman kautta tai soittamalla suoraan hotelliin tai Restel Varauskeskukseen, puh. 0200 55 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min), avoinna 24h.

Lisämaksu lemmikin kanssa matkustavalle
Hotelli Seurahuone Helsinki hotellissa 15 €/yö. Lemmikin kanssa matkustavalle emme voi luvata varmasti savutonta huonetta. Opas-, avustaja- ja virkakoirat maksutta.

Ikäraja
Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Ilman huoltajaa tai vanhempaa matkustavan alaikäisen huoltajan tai vanhemman tulee ottaa yhteyttä hotelliin ennen alaikäisen majoittumista. Tämä takaa, että vanhempi tai huoltaja on tietoinen alaikäisen majoittumisesta hotellissa ja, että hän on vastuussa alaikäisen toiminnasta hotellissa. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Alaikäisen on kuitenkin oltava 16 vuotta täyttänyt.