Hotelli Cumulus Olympia Helsinki

Cumulus Olympiassa majoitut kodinomaisen rauhallisesti lähellä Helsingin ydinkeskustaa. Viihtyisissä huoneissa on muun muassa ilmainen langaton nettiyhteys ja taulu TV. Samassa talossa hotellin kanssa sijaitsevat uima-, keila- ja urheiluhalli. Hotellilta on noin 200 metrin kävelymatka Linnanmäen huvipuistoon, joten Helsingistä hotellia hakevalle lomamatkailijalle Cumulus Olympia on oiva valinta. Maksullinen pysäköinti hotellin omassa autotallissa.

Hotellista on hyvät liikenneyhteydet: raitiovaunut kulkevat aivan hotellin edestä ja Sörnäisten metroasemalle on matkaa 700 metriä. Helposti saavutettavissa ovat myös Helsingin merkittävät huvittelu- ja tapahtumapaikat: Linnanmäki, Sea Life, Hartwall Areena, Olympiastadion, Finnair Stadium, Mäkelänrinteen uintikeskus sekä Helsingin Kaupunginteatteri ja Kansallisooppera.

Teatteripaketit

Teatterin ystäville on tarjolla teatteripaketteja Helsingin teattereihin. Hotellin vieressä sijaitsee Ryhmäteatterin Helsinginkadun näyttämö. Hakaniemen Areena-teatteriin, Helsingin Kaupunginteatteriin ja Kansallisteatteriin pääsee kätevästi raitiovaunulla suoraan hotellin edestä. Voit varata majoituksen ja teatterilipun kätevästi samalla kertaa.

Saatavilla olevat huoneet

Noudamme hintoja. Odota hetki, ole hyvä. Etsimme hintoja.

Palvelut

 • Maksullinen pysäköinti

  Pysäköinti hotellin omassa autotallissa, 17 € / yö. Paikka on varattava etukäteen. Maksullinen pysäköinti Helsinginkadulla ja Kirstinkadulla arkisin klo 9-21. Muina aikoina pääsääntöisesti ilmainen.

 • Lemmikkieläimet sallittu

 • Business Corner

 • Sauna

 • Ilmainen Wi-fi

  Pyydä tunnukset vastaanotosta.

 • Perhehuoneita

Sijainti

Cumulus Olympia Helsinki

Läntinen Brahenkatu 2 00510 Helsinki
 • Keskustaan 2.0 km
 • Lentokentälle 14.0 km
 • Rautatieasemalle 1.5 km
 • Ilmainen Wi-fi
 • Sauna
 • Perhehuoneita
 • Perhehuoneita
 • Ilmastointi
 • Ilmainen pysäköinti

Yhteystiedot

Hotelli Cumulus Olympia Helsinki

Läntinen Brahenkatu 2
00510 Helsinki

Puh.: +358 9 691 51
Fax: +358 9 691 5219

olympia.cumulus@restel.fi

Hotellin kotisivut

Säännöt ja tärkeää tietoa

Sisäänkirjautuminen
14:00
Uloskirjautuminen
12:00
Tulo- ja lähtöaika
Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen. Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Varaustilanteen salliessa huoneenluovutus sunnuntaisin Cumulus-hotelleissa klo 18 mennessä. Varmista tilanne saapuessasi hotelliin.

Saapuminen kello 18 mennessä
Huonetta pidetään varattuna klo 18 saakka tulopäivänä, ellei myöhemmästä tuloajasta ole sovittu. Tällöin hotellilla on oikeus antaa huone pois klo 18 jälkeen, jos asiakas ei ole saapunut.

Saapuminen kello 18 jälkeen
Jos tuloaika on klo 18 jälkeen, tulee varaus taata luottokortilla. Hotelli pitää tällöin huoneen varattuna klo 18 jälkeen. Mikäli huonetta ei ole peruttu tulopäivänä klo 18 mennessä ja asiakas ei saavu, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta.

Maksutapa
Maksun voi suorittaa etukäteen internet-varauksen yhteydessä Nordean, Osuuspankin, SP/POP- ja Danske Bankin verkkopankeissa tai Visa- ja Mastercard ja Eurocard -luottokorteilla tai Visa Electron kortilla. Muussa tapauksessa maksu tulee suorittaa käteisellä tai luottokortilla hotelliin saavuttaessa.
Ennakkoon maksettu varaus kaikissa tapauksissa vahvistettu, ja pidetään voimassa klo 18 jälkeen. Kanta-asiakashinnat on tarkoitettu vapaa-ajan matkustukseen, jolloin majoitus tulee aina maksaa joko käteisellä tai omalla, henkilökohtaisella maksukortilla.

Peruutukset
Huonevaraus voidaan perua kuluitta viimeistään tulopäivänä klo 18 mennessä.
Hotellimaailman kautta tehdyistä tietyistä ennakkomaksua vaativista tuotteista ei myönnetä takaisinmaksua. Ehdot löytyvät varattaessa hintaan liittyvästä tuotekuvauksesta.
Peruutuksen voi tehdä Hotellimaailman kautta tai soittamalla suoraan hotelliin tai Restel Myyntikeskukseen, puh. 020 055 055 (0,29 €/min + pvm/mpm) avoinna ma-pe klo 8-20.

Lisämaksu lemmikin kanssa matkustavalle
Cumulus-hotelleissa 10 €/yö. Lemmikin kanssa matkustavalle emme voi luvata varmasti savutonta huonetta. Cumulus Olympia hotellissa lemmikin kanssa ei voi majoittautua Superior-huoneeseen. Opas-, avustaja- ja virkakoirat maksutta.

Ikäraja
Alaikäiset voivat majoittua hotelleihin vain täysi-ikäisen valvojan seurassa.