Valikko

Hotelli Cumulus Kallio Helsinki

Cumulus Kalliossa majoitut kodinomaisen rauhallisesti lähellä Helsingin ydinkeskustaa. Viihtyisissä huoneissa on muun muassa ilmainen langaton nettiyhteys ja taulu TV. Samassa talossa hotellin kanssa sijaitsevat uima-, keila- ja urheiluhalli. Hotellilta on noin 200 metrin kävelymatka Linnanmäen huvipuistoon, joten Helsingistä hotellia hakevalle lomamatkailijalle Cumulus Kallio on oiva valinta. Maksullinen pysäköinti hotellin omassa autotallissa.

Hotellista on hyvät liikenneyhteydet: raitiovaunut kulkevat aivan hotellin edestä ja Sörnäisten metroasemalle on matkaa 700 metriä. Helposti saavutettavissa ovat myös Helsingin merkittävät huvittelu- ja tapahtumapaikat: Linnanmäki, Sea Life, Hartwall Areena, Olympiastadion, Finnair Stadium, Mäkelänrinteen uintikeskus sekä Helsingin Kaupunginteatteri ja Kansallisooppera.

Teatteripaketit

Teatterin ystäville on tarjolla teatteripaketteja Helsingin teattereihin. Hotellin vieressä sijaitsee Ryhmäteatterin Helsinginkadun näyttämö. Hakaniemen Areena-teatteriin, Helsingin Kaupunginteatteriin ja Kansallisteatteriin pääsee kätevästi raitiovaunulla suoraan hotellin edestä. Voit varata majoituksen ja teatterilipun kätevästi samalla kertaa. Katso kaikki Helsingin teatteripaketit täältä

Saatavilla olevat huoneet

01.06.2016, huone 1 aikuiselle Muuta hakuehtoja
Odota hetki, ole hyvä. Etsimme hintoja. Odota hetki, ole hyvä. Etsimme hintoja.

Palvelut

 • Business Corner

 • Ilmainen Wi-fi

  Pyydä tunnukset vastaanotosta.

 • Lemmikkieläimet sallittu

 • Maksullinen pysäköinti

  Pysäköinti hotellin omassa autotallissa, 19 € / yö. Paikka on varattava etukäteen. Maksullinen pysäköinti Helsinginkadulla ja Kirstinkadulla arkisin klo 9-21. Muina aikoina pääsääntöisesti ilmainen.

 • Perhehuoneita

 • Sauna

 • Pysäköinti

 • Kaupunkihotelli

Sijainti

Cumulus Kallio Helsinki

Läntinen Brahenkatu 2 00510 Helsinki
 • Keskustaan 2.0 km
 • Lentokentälle 14.0 km
 • Rautatieasemalle 1.5 km
 • Business Corner
 • Ilmainen Wi-fi
 • Lemmikkieläimet sallittu
 • Maksullinen pysäköinti
 • Perhehuoneita
 • Sauna
 • Pysäköinti
 • Kaupunkihotelli

Yhteystiedot

Hotelli Cumulus Kallio Helsinki

Läntinen Brahenkatu 2
00510 Helsinki

Puh.: +358 200 48109
Fax: +358 9 691 5219

kallio.cumulus@restel.fi

Hotellin kotisivut

Säännöt ja tärkeää tietoa

Sisäänkirjautuminen
14:00
Uloskirjautuminen
12:00
Tulo- ja lähtöaika
Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen. Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Varaustilanteen salliessa huoneenluovutus sunnuntaisin Cumulus-hotelleissa klo 15 mennessä. Varmista tilanne saapuessasi hotelliin.

Saapuminen kello 18 mennessä
Huonetta pidetään varattuna klo 18 saakka tulopäivänä, ellei myöhemmästä tuloajasta ole sovittu. Tällöin hotellilla on oikeus antaa huone pois klo 18 jälkeen, jos asiakas ei ole saapunut.

Saapuminen kello 18 jälkeen
Jos tuloaika on klo 18 jälkeen, tulee varaus taata luottokortilla. Hotelli pitää tällöin huoneen varattuna klo 18 jälkeen. Mikäli huonetta ei ole peruttu tulopäivänä klo 18 mennessä ja asiakas ei saavu, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta.

Matkatoimistot ja yritykset voivat taata varauksen omilla laskutustiedoillaan.

Maksutapa
Maksun voi suorittaa etukäteen internet-varauksen yhteydessä Nordean, Osuuspankin ja Danske Bankin verkkopankeissa tai Visa- ja Mastercard ja Eurocard -luottokorteilla tai Visa Electron kortilla. Muussa tapauksessa maksu tulee suorittaa käteisellä tai luottokortilla hotelliin saavuttaessa.
Ennakkoon maksettu varaus kaikissa tapauksissa vahvistettu, ja pidetään voimassa klo 18 jälkeen. Kanta-asiakashinnat on tarkoitettu vapaa-ajan matkustukseen, jolloin majoitus tulee aina maksaa joko käteisellä tai omalla, henkilökohtaisella maksukortilla.

Peruutukset
Huonevaraus voidaan perua kuluitta viimeistään tulopäivänä klo 18 mennessä.
Hotellimaailman kautta tehdyistä tietyistä ennakkomaksua vaativista tuotteista ei myönnetä takaisinmaksua. Ehdot löytyvät varattaessa hintaan liittyvästä tuotekuvauksesta.
Peruutuksen voi tehdä Hotellimaailman kautta tai soittamalla suoraan hotelliin tai Restel Varauskeskukseen, puh. 0200 55 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min), avoinna 24h.

Lisämaksu lemmikin kanssa matkustavalle
Cumulus-hotelleissa 10 €/yö. Lemmikin kanssa matkustavalle emme voi luvata varmasti savutonta huonetta. Cumulus Kallio hotellissa lemmikin kanssa ei voi majoittautua Superior-huoneeseen. Opas-, avustaja- ja virkakoirat maksutta.

Ikäraja
Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Ilman huoltajaa tai vanhempaa matkustavan alaikäisen huoltajan tai vanhemman tulee ottaa yhteyttä hotelliin ennen alaikäisen majoittumista. Tämä takaa, että vanhempi tai huoltaja on tietoinen alaikäisen majoittumisesta hotellissa ja, että hän on vastuussa alaikäisen toiminnasta hotellissa. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Alaikäisen on kuitenkin oltava 16 vuotta täyttänyt.