Hotelli Crowne Plaza Helsinki

Crowne Plaza Helsinki on yksi Helsingin korkeatasoisimmista hotelleista. Täällä nautit maailmanlaajuisesti arvostetun hotelliketjun monipuolisesta, huomaavaisesta ja korkeasta palvelutasosta sekä ammattitaitoisesta kokouspalvelusta.

Hotellissa on 349 hyvin varusteltua ja ilmastoitua huonetta, joiden varusteluun kuuluu mm. kylpyamme, kylpytakki, silitysrauta ja -lauta, vedenkeitin teen ja kahvin valmistukseen sekä maksuton Internet-yhteys. Club-kerros lisäpalveluineen 9. kerroksessa on kuin ”oma hotelli”. Hotellissa on oma maksullinen autotalli.

Hotellin alakerrassa toimiva Forever Kuntokeskus & Day Spa tarjoaa rentouttavia elämyksiä vapaa-aikaan. Allasosastolla on uima-allas, jonka vesi on +27 asteista sekä kylmä-allas, jonka veden lämpötila on +11 astetta. Saunan jälkeen voit kietoutua kylpytakkiin ja nauttia rentouttavasta musiikista lepotuolissa istuen. Hotellihuoneen hintaan sisältyy uinnin ja saunan lisäksi kuntosalin käyttö sekä mahdollisuus osallistua liikuntatunneille, mikäli niissä on vapaita paikkoja.

Hotellin ravintolat toimivat yhteistyökumppanimme Royal Ravintolat Oy:n ammattitaitoisella palvelulla. Makunautintoja tarjoavat Välimeri-henkinen ruokaravintola Macu ja kansainvälinen aulabaari. Royal at Crowne Plaza tarjoaa laadukasta kokouspalvelua.

Saatavilla olevat huoneet

Crowne Plaza ja Holiday Inn hotellien edulliset kanta-asiakashinnat näet vain antamalla korttisi numeron. Ykkösbonus K-plussa
Noudamme hintoja. Odota hetki, ole hyvä. Etsimme hintoja.

Palvelut

 • Maksullinen pysäköinti

  Paikoitusmaksu hotellin vieraille: 24,-/ 24h ja 3,50/ 1 tunti. Autotalliin ajetaan hotellin etupihalta, rakennuksen vasemmalta kulmalta.

 • Tallelokero

 • Ilmainen Wi-fi

 • Sauna ja uima-allas

 • Ilmastointi

  Huonekohtaisesti säädettävä ilmastointi

Sijainti

Crowne Plaza Helsinki

Mannerheimintie 50 00260 Helsinki
 • Keskustaan 1.0 km
 • Lentokentälle 17.0 km
 • Rautatieasemalle 1.0 km
 • Ilmainen Wi-fi
 • Sauna
 • Perhehuoneita
 • Perhehuoneita
 • Ilmastointi
 • Ilmainen pysäköinti

Yhteystiedot

Hotelli Crowne Plaza Helsinki

Mannerheimintie 50
00260 Helsinki

Puh.: +358 9 2521 0000
Fax: +358 9 2521 3999

helsinki.cph@restel.fi

Hotellin kotisivut

Säännöt ja tärkeää tietoa

Sisäänkirjautuminen
14:00
Uloskirjautuminen
12:00
Tulo- ja lähtöaika
Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen. Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Saapuminen kello 16 mennessä
Huonetta pidetään varattuna klo 16 saakka tulopäivänä, ellei myöhemmästä tuloajasta ole sovittu. Tällöin hotellilla on oikeus antaa huone pois klo 16 jälkeen, jos asiakas ei ole saapunut.

Saapuminen kello 16 jälkeen
Jos tuloaika on klo 16 jälkeen, tulee varaus taata luottokortilla. Hotelli pitää tällöin huoneen varattuna klo 16 jälkeen. Mikäli huonetta ei ole peruttu tulopäivänä klo 16 mennessä ja asiakas ei saavu, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta.

Maksutapa
Maksun voi suorittaa etukäteen internet-varauksen yhteydessä Nordean, Osuuspankin, SP/POP- ja Danske Bankin verkkopankeissa tai Visa- ja Mastercard ja Eurocard -luottokorteilla tai Visa Electron kortilla. Muussa tapauksessa maksu tulee suorittaa käteisellä tai luottokortilla hotelliin saavuttaessa.

Osa tuotteista on varattavissa vain sillä ehdolla, että maksu suoritetaan etukäteen varauksen yhteydessä. Ehdot löytyvät varattaessa hintaan liittyvästä tuotekuvauksesta. Ennakkoon maksettu varaus kaikissa tapauksissa vahvistettu, ja pidetään voimassa klo 16 jälkeen.

Kanta-asiakashinnat on tarkoitettu vapaa-ajan matkustukseen, jolloin majoitus tulee aina maksaa joko käteisellä tai omalla, henkilökohtaisella maksukortilla.

Peruutukset
Huonevaraus voidaan perua kuluitta viimeistään tulopäivänä klo 16 mennessä. Hotellimaailman kautta tehdyistä tietyistä ennakkomaksua vaativista tuotteista ei myönnetä takaisinmaksua.
Ehdot löytyvät varattaessa hintaan liittyvästä tuotekuvauksesta.
Peruutuksen voi tehdä Hotellimaailman kautta tai soittamalla suoraan hotelliin tai Restel Myyntikeskukseen, puh. 020 055 055 (0,29 €/min + pvm/mpm) avoinna ma-pe klo 8-20.

Lisämaksu lemmikin kanssa matkustavalle
Crowne Plaza Helsinki hotellissa 15 €/yö. Lemmikin kanssa matkustavalle emme voi luvata varmasti savutonta huonetta. Opas-, avustaja- ja virkakoirat maksutta.

Ikäraja
Alaikäiset voivat majoittua hotelleihin vain täysi-ikäisen valvojan seurassa.