Valikko

Helsingin hotellit yhteistyössä Juhlaviikkojen kanssa

Tänä vuonna Helsingin juhlaviikot järjestetään 14.-30.8.2015 ja perinteistä Taiteiden yötä vietetään torstaina 20.8.2015. Helsingin juhlaviikot on Suomen suurin monitaidefestivaali, joka tarjoaa yleisölle ainutlaatuisia taide-elämyksiä.

Juhlaviikkojen yhteistyöhotellit tarjoavat sinulle mahdollisuuden räätälöidä oman majoituspakettisi. Osta Juhlaviikot-lippu haluamaasi tapahtumaan ja erikoishintainen majoitus meiltä.

Hotelli Seurahuone HelsinkiHotelli Hotelli Seurahuone Helsinki

Hotelli Seurahuone sijaitsee Helsingin keskeisimmällä paikalla, rautatieasemaa vastapäätä. Yli 180 vuoden perinteet ja tyylikkäät puitteet luovat ainutlaatuisen hotelli-ilmapiirin Suomessa.

Huone kahdelle alk. 101 € / yö

Varaa

Hotelli Cumulus Kaisaniemi HelsinkiHotelli Cumulus Kaisaniemi Helsinki

Viihdyt varmasti Cumulus Kaisaniemen modernin kodikkaassa ilmapiirissä keskellä Helsinkiä. Rautatieaseman läheisyys ja hotellin alapuolella oleva metroasema takaavat vaivattomat yhteydet. Hotelli on kokonaan uusittu vuonna 2012. Maksullinen paikoitus hotellin läheisyydessä.

Huone kahdelle alk. 94 € / yö

Varaa

Hotelli Cumulus Hakaniemi HelsinkiHotelli Cumulus Hakaniemi Helsinki

Moderni kodikas kaupunkihotelli erinomaisella paikalla vastapäätä Hakaniemen toria ja kauppahallia. Hakaniemen metroasema ja raitiovanupysäkit ovat aivan hotellin edessä, rautatieasema ja kaupungin keskusta kävelymatkan päässä.

Huone kahdelle alk. 103 € / yö

Varaa

Hotelli Cumulus Kallio HelsinkiHotelli Cumulus Kallio Helsinki

Cumulus Kalliossa majoitut kodinomaisen rauhallisesti lähellä Helsingin ydinkeskustaa. Hotellista on hyvät liikenneyhteydet: raitiovaunut kulkevat aivan hotellin edestä ja Sörnäisten metroasemalle on matkaa 700 metriä.

Varaa

Hotellimaailmasta teet varaukset helposti myös muihin Helsingin hotelleihin ja yhteensä 39 hotelliin kautta Suomen!

Suositut kaupunkilomat, kylpylälomat, teatteripaketit ja äkkilähdöt löytyvät nopeasti ja vaivatta.